Subsidies voor duurzaamheid en een betere wereld

Enablemi heeft veel ervaring met het succesvol realiseren van subsidiekansen. Wij doen het net even anders: subsidieverwerving is niet ons doel; het is ons te doen om het project dat met een subsidie versneld kan worden gerealiseerd. Op elk niveau zijn we actief: regionaal, nationaal en Europees. Ook leveren we uiteenlopende subsidiediensten in alle stadia van het aanvraagproces.

We organiseren alleen subsidie, als het project levensvatbaar is. Die toets doen we altijd eerst. Het project moet tevens passen binnen de sustainable development goals van de United Nations. Als subsidies een doel worden, laat dan maar; daar geloven we niet in. Het moet sterke en kansrijke projecten aanjagen en verder helpen, zodat deze op eigen benen kunnen staan.

Subsidie is nooit een doel, maar een middel

Enablemi heeft veel ervaring met het succesvol realiseren van subsidiekansen. Wij doen het net even anders: subsidieverwerving is niet ons doel; het is ons te doen om het project dat met een subsidie versneld kan worden gerealiseerd. Op elk niveau zijn we actief: regionaal, nationaal en Europees. Ook leveren we uiteenlopende subsidiediensten in alle stadia van het aanvraagproces. Enablemi heeft veel kennis van zaken over het subsidie-instrumentarium en is tevens materiedeskundige in de sectoren klimaat en energie, als ook health en agrifood. U zult merken dat dat scheelt. We nemen veel werk uit handen en denken mee met onze ervaring in deze sectoren mee om zo samen tot een goed project te komen.

In verschillende stadia laten we zien, dat we weten hoe het werkt: (1) het subsidie-gereed maken van sterke projecten, (2) het aanvragen van de subsidie, (3) het inrichten en verzorgen van de administratie en (4) het managen van het project.

Benieuwd welke subsidiediensten we precies aanbieden? Kijk hieronder voor een greep uit een aantal veelgevraagde subsidies: