Wij zijn heldere innovatieversnellers. Een combinatie van helderheid, daadkracht, nieuwsgierigheid en creativiteit: de sleutel tot succes. Geen ruimte voor ruis; we hebben een bijdrage te leveren aan een betere samenleving. Sinds de oprichting in 2011 is dit onze missie.

Daarom zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en managen van innovatieprojecten, die een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Wij helpen organisaties zoals bedrijven, kennisinstellingen en overheden met het verwezenlijken van hun duurzaamheidsambities.

Bij innovaties draait het volgens ons niet alleen om de techniek, maar vooral om samenwerking (met de markt). De rest volgt dan namelijk vanzelf, ook het organiseren van geld. Tot op de dag van vandaag zijn wij deze filosofie trouw gebleven.

Ons logo is een bijenkorf, omdat wij ons herkennen in het verhaal van de bij. We houden ons allebei elke dag bezig met bestuiving, bloei en groei. Mensen en organisaties met elkaar verbinden, dat is de rode draad in ons werk. Bijen bestuiven bloemen, wij bestuiven innovaties. Verder ontwikkelen we projecten als honingraten en organiseren we financiering als honing.

We zijn een jong, professioneel en groeiend team, dat doorpakt op een open, eerlijke en nuchtere manier. We worden graag intellectueel uitgedaagd, zodat we blijven leren. We geloven in de kracht van samenwerken, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Vacatures

Pas jij met jouw kwaliteiten binnen ons team ? Wil jij meewerken aan een schonere en mooiere planeet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nieuwsberichten

De Derde Dinsdag en Duurzaamheid

18/09/2020

Afgelopen dinsdag werd de Miljoenennota gepresenteerd voor het komende jaar. In de troonrede passeerden veel zaken de revue. Uiteraard kreeg …lees meer

Enablemi neemt energieportefeuille KNN Advies over

17/09/2020

Per 17 september 2020 neemt Enablemi de energieportefeuille van KNN Advies over. Enablemi is een Gronings bureau dat sinds 2011 …lees meer

Uitbreiding Team Enablemi

02/09/2020

Sinds vandaag is Team Enablemi uitgebreid met twee nieuwe gezichten: Janneke ter Veen en Nicole Oosting! Binnenkort stellen ze zich …lees meer

Duurzame dinsdag

01/09/2020

Sinds 2004 wordt jaarlijks op de eerste dinsdag van september de ‘Duurzame Dinsdag-koffer’ aangeboden aan het kabinet. Deze koffer is …lees meer