Skip to content

Wij werken aan een gezonde en duurzame planeet

Wij zetten ons in voor de Sustainable Development Goals. Daarom werken we alleen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden die dat ook doen met hun projecten.

Subsidie is geen infuus

Onze filosofie: subsidie is geen infuus, maar een extra schepje boven op je huidige inspanningen. Zo wordt jouw innovatieve idee nog sneller werkelijkheid en vergroot je de impact van je project enorm.

We begeleiden je hele project

Je kunt op onze expertise rekenen van begin tot eind. We ondersteunen je in het:

  • Vinden en matchen vanĀ geschikte subsidies
  • Ontwikkelen van projecten en consortia
  • SchrijvenĀ van overtuigende subsidieaanvragen
  • Beheren van de administratie en compliance van je project

En omdat we al jaren actief zijn, hebben we een breed netwerk opgebouwd van bedrijven, kennisinstellingen en overheden.

Strategisch advies

We schuiven graag aan bij je strategische sessies. Zo kun je gebruikmaken van onze expertise en ervaring bij de langetermijnplanning van je innovatiestrategie.

Aandachtsgebieden

We focussen ons op drie deelgebieden van de SDGā€™s: energietransitie, healthy ageing en duurzaamheid. Die focus maakt dat we meespelen in de Champions League van subsidies. We zijn uiteraard onderdeel van de SDG Nederland-community.

SDG-cirkel - Enablemi

Bezige bijen

Ons logo is niet voor niets een bijenkorf. De bij zorgt voor de bestuiving van bloemen en draagt zo bij aan mooie vruchten. En daar herkennen we ons in! Wij helpen de wereld vooruit door innovatie tot bloei te laten komen, en we hebben een schat aan kennis en goede raat in huis. šŸÆ

Dit zijnĀ onze heldereĀ innovatieversnellers

We zijn een divers team met verschillende specialisaties, waardoor we een brede groep klanten kunnen helpen. Dat betekent dat we altijd een expert in huis hebben die precies past bij jouw project. En op elk project hebben we een achterwacht die van de hoed en de rand weet.

Wil je ook graag bij Team Enablemi horen? Je boft, want wij hebben vacatures!

Onze vacatures

Ook zin om innovatieversneller te worden?

Er is nog ruimte in onze korf! In ons team draag je iedere dag bij aan een schonere, gezondere en mooiere planeet. Check hieronder onze vacatures.

Enablemi