Skip to content

We dienen een doel

We spannen ons in voor de Sustainable Development Goals. Dat doen we door onze subsidie-expertise ten dienste te stellen van duurzaamheidminnende bedrijven, innovatiegretige kennisinstellingen en impactzoekende overheden.

Subsidie is geen infuus

Onze filosofie: subsidie is geen infuus, maar juist een extra schepje boven op de inspanningen die je toch al levert. En met die plus maak je je innovatie nog sneller werkelijkheid en vergroot je de impact van je project of organisatie.

Onze expertise gaat verder

We blinken niet alleen uit in subsidiekennis, maar ook in het daadkrachtig ontwikkelen en begeleiden van het complete traject om een aanvraag heen. De afgelopen 12< jaar hebben we een breed netwerk opgebouwd van bedrijven, kennisinstellingen en overheden.

Ook strategisch

Meer en meer bedrijven vragen ons of we aan willen schuiven bij hun strategiesessies, zodat ze onze expertise kunnen toepassen bij de langetermijnplanning van hun R&D.

Aandachtsgebieden

We richten ons op 3 deelgebieden van de SDG’s, namelijk energie(transitie), healthy ageing en duurzaamheid. Die focus maakt dat we meespelen in de Champions League van subsidies. We zijn onderdeel van de SDG-Nederland community.

Enablemi

Bezige bijen

Je had het al gezien: ons logo is de bijenkorf. We zorgen namelijk dat de ene ‘bloem’ de andere kan bestuiven, om op die manier goede vruchten de wereld in te brengen. Wij helpen de wereld vooruit door innovatie tot bloei te laten komen. En we hebben daarbij een schat aan kennis en goede raat in huis.

Dit zijn Innovatieversnellers

Ons team maakt graag kennis met je! Zoals je kunt zien, zijn we een veelkleurig team. We kunnen daarom altijd zorgen voor een teamlid dat bij jouw organisatie of vraag past. Op ieder project is bovendien een achterwacht die van de hoed en de rand weet.

En zie je jezelf ook wel in de rol van innovatieversneller? Je boft, want wij hebben vacatures!

Onze actuele vacatures

Er is nog ruimte in onze korf!

Ontdek jouw plek binnen ons team. Draag bij aan een schonere en mooiere planeet. Solliciteer nu en laat jouw kwaliteiten stralen!

Enablemi