Wij zijn heldere innovatieversnellers. Een combinatie van helderheid, daadkracht, nieuwsgierigheid en creativiteit: de sleutel tot succes. Geen ruimte voor ruis; we hebben een bijdrage te leveren aan een betere samenleving. Sinds de oprichting in 2011 is dit onze missie.

Daarom zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en managen van innovatieprojecten, die een bijdrage leveren aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN. Wij helpen organisaties zoals bedrijven, kennisinstellingen en overheden met het verwezenlijken van hun duurzaamheidsambities.

We zijn onderdeel van de SDG Nederland-community, waarin wij haar visie en voorwaarden ondersteunen. Onze bijdrage aan de SDG komt (vooral) tot uiting in de concrete projecten die wij ontwikkelen en managen. Hierin spelen innovatie en duurzaamheid altijd een rol, op economisch, ecologisch en/of sociaal vlak.

Bij innovaties draait het volgens ons niet alleen om de techniek, maar vooral om samenwerking (met de markt). De rest volgt dan namelijk vanzelf, ook het organiseren van geld. Tot op de dag van vandaag zijn wij deze filosofie trouw gebleven.

Ons logo is een bijenkorf, omdat wij ons herkennen in het verhaal van de bij. We houden ons allebei elke dag bezig met bestuiving, bloei en groei. Mensen en organisaties met elkaar verbinden, dat is de rode draad in ons werk. Bijen bestuiven bloemen, wij bestuiven innovaties. Verder ontwikkelen we projecten als honingraten en organiseren we financiering als honing.

We zijn een jong, professioneel en groeiend team, dat doorpakt op een open, eerlijke en nuchtere manier. We worden graag intellectueel uitgedaagd, zodat we blijven leren. We geloven in de kracht van samenwerken, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Vacatures

Pas jij met jouw kwaliteiten binnen ons team ? Wil jij meewerken aan een schonere en mooiere planeet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nieuwsberichten

Eerste WBSO-beschikkingen 2023 weer op de mat!

Een lekker begin van het jaar voor onze klanten. De eerste WBSO-beschikkingen voor het jaar 2023 komen alweer binnen rollen! …lees meer

Minister steunt visie Enablemi

Als Enablemi geloven we in de democratisering van de energiemarkt. Om die reden hebben we een innovatieproject ontwikkeld samen met …lees meer

Stay healthy!

Wij hoeven je niet uit te leggen dat duurzame gezondheid en innovatieve toepassingen van technologie belangrijker zijn dan ooit tevoren. …lees meer

COP26: op naar een groene toekomst voor iedereen?

Glasgow is momenteel het decor van de UN Climate Change Conference, beter bekend als COP26. Op deze conferentie komen leiders …lees meer