Skip to content

Doel: Ontwikkeling van preventieve zorg- en gezondheidsprogramma’s

Meer gezonde levensjaren

Door toenemende kosten is het onvermijdelijk: we moeten een switch maken van genezen naar voorkomen van gezondheidsproblemen. De programma’s van Ancora Health helpen gebruikers o.a. gezondheidsrisico’s in kaart brengen en bieden aansluitend leefstijladvies om uiteindelijk gezonde levensjaren toe te kunnen voegen.

Verantwoording van de WBSO-subsidie

De WBSO-subsidie wordt door de meeste van de klanten van Enablemi gebruikt. Zo ook door Ancora Health. De verantwoording van deze subsidie luistert echter nauw. Ieder jaar vraag je de subsidie opnieuw aan, dus elk jaar moet je weer bewijzen dat wat je opvoert in je aanvraag technisch nieuw is. De evidentie daarvan is bij softwareontwikkeling soms lastiger aan te tonen. De klant moet bovendien heel precies weten welke uren wel, en welke niet opgevoerd mogen worden voor de subsidie.

Dit deed Enablemi

Gelukkig hebben wij veel kennis van algoritme en kunstmatige intelligentie (AI). Daarom zijn we in staat om in de aanvraag precies te benoemen wat de technische vernieuwingen zijn. Daarnaast werken wij samen met de accountant van Ancora om de subsidieadministratie te begeleiden.

Scoren met de aanvraag

Onze WBSO IT-aanvraag scoort geheid, en de WBSO-gelden worden optimaal door Ancora benut. Dankzij onze kennis van wat medewerkers wel en niet mogen opvoeren kan men met vertrouwen elke controle tegemoetzien.

Bijdrage aan de volgende Sustainable Development Goals

Winnen met advies

Net als Ancora Health gebruikmaken van de WBSO-IT-subsidie? Vaak een kwestie van haarscherp formuleren wat de vernieuwing in jouw doorontwikkeling is. Enablemi kan het. Vraag Erik om advies.