Skip to content

Doel: Ontwikkeling van preventieve zorg- en gezondheidsprogramma’s

Meer gezonde levensjaren

Door toenemende zorgkosten is het onvermijdelijk: we moeten een switch maken van genezen naar voorkomen van gezondheidsproblemen. De programma’s van Ancora Health brengen gezondheidsrisico’s in kaart voor gebruikers. Vervolgens bieden hun programma’s leefstijladvies, zodat het aantal gezonde levensjaren voor gebruikers wordt verhoogd.

Verantwoording van de WBSO-subsidie

Veel van onze klanten maken gebruik van de WBSO-regeling. Zo ook Ancora. Het is een populaire regeling, maar let op: de verantwoording luistert nauw. Je vraagt deze fiscale regeling ieder jaar opnieuw aan. Dat betekent dat je elk jaar weer moet bewijzen dat wat je opvoert in je aanvraag technisch nieuw is. De evidentie daarvan is bij softwareontwikkeling soms lastig aan te tonen. Je moet bovendien heel precies weten welke uren je wel en niet mag opvoeren voor de WBSO.

 

 

Dit deed Enablemi

Gelukkig hebben wij veel kennis in huis over de WBSO, én over algoritmes en kunstmatige intelligentie (AI). Daarom kunnen we ook voor de aanvraag van Ancora precies benoemen wat de technische vernieuwingen zijn. Daarnaast werken we samen met de accountant van Ancora om de subsidieadministratie te begeleiden.

Scoren met de aanvraag

Onze WBSO-ICT-aanvraag scoort ieder jaar weer, en de WBSO-gelden worden optimaal benut door Ancora. En doordat wij precies weten wat medewerkers wel en niet mogen opvoeren voor de WBSO, ziet Ancora iedere controle met vertrouwen tegemoet.

Het project van Ancora draagt bij aan deze Sustainable Development Goals

Winnen met advies

Wil je net als Ancora Health gebruikmaken van de WBSO-subsidie? Dat is een kwestie van haarscherp formuleren wat de vernieuwing is in jouw doorontwikkeling. En dat kunnen wij voor je doen. Hoe we dat aanpakken? Vraag Jeroen om advies.