+31(0)85 303 47 14

yvonne@enablemi.com

Connect mij op LinkedIn

Een realistische idealist, zo omschrijf je Yvonne het best. Haar wens is om de wereld mooier achter te laten dan die waar we ons nu in bevinden. Daarmee zet ze persoonlijk in op consuminderen en hecht ze groot belang aan innovaties en samenwerkingen die bijdragen aan het oplossen van het klimaatprobleem. Bij Enablemi houdt Yvonne zich als adviseur Klimaat & Energie bezig met projecten die inzetten op een duurzamere wereld. Van mensen bij elkaar brengen, hectiek tijdens een project en het samensmelten van ideeën en analyses tot een mooi project, daar krijgt Yvonne energie van.

Ze weet redelijk wat van de (internationale) agri-sector af en wil die kennis ook thuis implementeren. In haar vrije tijd moddert ze dan ook graag aan in de moestuin, waar ze nu ook een gangbaar versus permacultuur ‘project’ heeft gestart. Door haar internationale studies en werk is haar interesse voor andere culturen en gebruiken groot en daarmee de kennis dat de wereld niet zo zwart-wit is als men ons soms graag doet geloven. En dat het lokale eten daadwerkelijk ter plekke ook om te smullen is. Lekker eten is dan ook een van haar grootste hobby’s.

Andere hobby’s? Naast een goed boek lezen, luistert Yvonne graag naar Soul (classics). ‘En naar een concerten gaan van bijvoorbeeld de Teskey Brothers. Heerlijk!’ zegt ze.