+31(0)6 38 91 12 36

carina@enablemi.com

Connect mij op LinkedIn

Gezelligheid is voor Carina heel belangrijk in haar leven, zowel in haar privéleven als op haar werk. Als managementassistente heeft ze veel contact met haar collega’s en krijgt ze van alles mee in de organisatie. Ze is de spin in het web, de alleskunner en de vliegende keep. Naast het ondersteunen van de directie en het helpen van collega’s speelt persoonlijke interesse en betrokkenheid ook een grote rol in het werk van deze fietsliefhebber.

Wekelijks doet Carina aan volleybal in een recreantenteam. Vooral voor de gezelligheid, want de laatste set aan de bar speelt hier wel de hoofdrol. Verder zijn zeilen, spelletjes spelen en uit eten gaan met familie en vrienden favoriet. Inmiddels kan ze bijna alle Nederlandse popnummers meezingen, want 100% NL staat altijd aan. Clown Bassie inspireert haar, want wat er ook gebeurt, Carina blijft altijd lachen.

Hoogtevrees is haar grootste angst, maar hier wil ze vanaf. Daarom gaat ze letterlijk een sprong naar vrijheid maken: ‘de parachutesprong staat al op de planning, het ultieme moment om mijn grenzen te verleggen’.