Inmiddels is Melanie alweer meer dan een maand onderdeel van ons team. Hoog tijd dat ze zichzelf dus nog even voorstelt!

Mijn naam is Melanie Meijer, ben 39 jaar en woon in Groningen. Ik heb 10 jaar bij FrieslandCampina gewerkt, waar mijn laatste functie Logistiek Accountmanager was. Daarna ben ik in gemeenteland gaan werken als Adviseur Economische Zaken. Mijn ervaringen in zowel de commerciële wereld als de overheidswereld komen mij nu goed van pas.

Begin maart ben ik bij Enablemi aan de slag gegaan als projectmanager. Ik voelde me meteen welkom in dit mooie team! Iedereen is erg behulpzaam, de lijntjes zijn kort en er hangt een goede sfeer. Het voelt alsof ik hier al veel langer werk. Ik word blij van gestructureerd en projectmatig werken, samenwerken, plannen en coördineren en haal energie uit het contact met klanten en collega’s.

Mijn werk ligt in de energiesector. Ik heb me tot nu toe beziggehouden met het schrijven van een samenwerkingsovereenkomst tussen projectpartners. Ook ben ik bezig geweest met het schrijven van een projectplan en het coördineren van alle benodigde documenten voor een MIT-subsidie. Het gezamenlijke doel wordt daarbij nooit uit het oog verloren en alle collega’s staan voor je klaar in geval van vragen.

In mijn vrije tijd wandel en sport ik graag (boksen en krachttraining). Daarnaast vind ik het ook erg leuk om met interieurstyling bezig te zijn. Mijn man en ik hebben net een nieuw huis gekocht, dus ik kan dit jaar volop met die hobby bezig. Mijn persoonlijke thema voor het jaar 2021 was: geluk. Werkgeluk en woongeluk had ik daarbij op mijn doelenlijstje staan, beide heb ik dus gelukkig snel kunnen afvinken.

Ik ben blij dat ik bij Enablemi terecht ben gekomen, want ik ervaar hier echt werkgeluk. Een groeiend projectbureau dat zich richt op innovatieve, duurzame projecten en daarmee de wereld een stukje mooier wil maken. Ik ben er trots op hier te werken!