Geplaatst op 14/10/2020

De tijd vliegt voorbij! Onze nieuwe collega’s Janneke ter Veen en Nicole Oosting zijn namelijk alweer ruim een maand aan de slag. Hieronder stellen ze zich beide nog even voor.

Janneke ter Veen

Ik ben Janneke, 31 jaar en woon samen met mijn man en zoontje in het prachtige Haren. Ik ben geboren en getogen in Roden en ben tijdens mijn studie naar Groningen verhuisd. Nadat ik mijn studie Change Management aan de RUG had afgerond, ben ik in het HR-vak begonnen bij NDC mediagroep. Na ruim 4,5 jaar was het tijd voor wat anders! Ik miste mijn bedrijfskundige achtergrond en ben op zoek gegaan naar een baan met maatschappelijke relevantie. Die heb ik gevonden bij Enablemi.

Ik voel mij erg welkom in dit jonge en frisse team! Enablemi is een organisatie met een breed pallet aan collega’s en een evenzo breed pallet aan opdrachten. De afwisseling en drang naar verbetering en vernieuwing spreken mij daarin aan. Ik heb een eindeloze fascinatie voor wat mensen doet bewegen. Binnen Enablemi, bij haar klanten en projecten en bij het prachtige BeStart-programma kan ik mijn ei daarin helemaal kwijt.

Ik heb mij de afgelopen weken vooral gericht op BeStart. Een Fries programma voor startups in de cleantech industrie. Hierin begeleid ik de startups met het prachtige netwerk van Enablemi in mijn rugzak. Dit doen we onder andere vanuit georganiseerde werksessies en coaching.

In mijn vrije tijd vermaak ik mij graag in en om het huis. Ik teken en schilder, klus en tuinier er -als het even kan- op los. Onze zoon van 14 maanden is een heerlijke handenbinder, dus de favoriete stedentrips laten voorlopig nog op zich wachten; met liefde!

Nicole Oosting

Ik ben Nicole, 21 jaar en woon en studeer in het gezellige Groningen. Het liefst ben ik altijd bezig en op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen. Gemotiveerd, ambitieus en visueel ingesteld zijn woorden die mij goed omschrijven. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, met vrienden afspreken of pak ik de auto om te toeren. Voorheen reisde ik graag naar Parijs om te genieten van de kunst, geschiedenis en prachtige gebouwen van de stad. Nu ga ik graag naar de Waddeneilanden of trek op een andere manier de buitenlucht in.

In mijn studie Toegepaste Psychologie ben ik in het laatste jaar aangekomen. Mijn richting was gezondheidspsychologie met gedragsbeïnvloeding, en na een minor ‘Businessclass ondernemerschap’ is Enablemi een mooie plek om deze combinatie in een stage voort te zetten. Binnen de organisatie werk ik, samen met mijn collega’s, aan verschillende opdrachten  en projecten. Het is een mooie uitdaging om mijn kennis toe te kunnen voegen en daarnaast mijzelf te ontwikkelen in zaken als netwerken, communiceren en het bedrijfsleven.

Wat ik erg leuk vind bij Enablemi, is het collectieve: je zorgt er samen voor dat een opdracht staat, en hier mag ook best bij worden stilgestaan! Ondanks de vervelende situatie dat we elkaar niet fysiek kunnen zien, staan mijn collega’s altijd open voor vragen of maken even tijd voor je vrij. Ik voel me daarnaast erg betrokken bij de samenwerkingen die ik heb, waarbij ik veel vertrouwen en vrijheid krijg. We houden elkaar op de hoogte, wat mij ook in de huiskamer kan stimuleren er samen heel wat moois van te maken.

Ik kijk ernaar uit om mij nog meer te ontwikkelen en ben trots om deel uit te maken van dit veelzijdige team!