Geplaatst op 03/08/2021

De tijd vliegt voorbij, want Carina is alweer meer dan een maand bij ons aan de slag. Hoog tijd dat ze zichzelf dus nog even voorstelt!

Mijn naam is Carina Schrage en ik ben 41 jaar. Na mijn studie International Hospitality Management in Leeuwarden heb ik een aantal jaar in Leusden gewoond en bij Tempo-Team gewerkt. Mijn Groningse roots riepen mij terug naar het noorden. Toevalligerwijs ben ik in het vak van managementassistente beland, wat ik sindsdien met heel veel plezier doe. De afgelopen (bijna) 12 jaar heb ik gewerkt bij een gemeentelijke organisatie op het gebied van schuldhulpverlening.

Inmiddels werk ik alweer ruim een maand bij Enablemi, wat is deze tijd voorbij gevlogen! Vanaf dag 1 voel ik mij ontzettend welkom en echt onderdeel van het team. Dat is, denk ik, het belangrijkste kenmerk van Enablemi: het team. Een mooie club mensen, die samen gaat voor het beste resultaat, elkaar helpt en voor elkaar klaarstaat. Er wordt echt gekeken naar ieders kwaliteiten en hoe deze het beste ingezet kunnen worden om gezamenlijk de doelstellingen te behalen. Het is een dynamische organisatie, waar snel geschakeld wordt tussen de vele verschillende projecten. Hoewel ik nog moet wennen aan de voor mij nieuwe werksoort en dagelijks afkortingen hoor waarvan ik geen idee heb waar het overgaat, heb ik het ontzettend naar mijn zin en ben ik hier goed op mijn plek. De rol van managementassistente is bij Enablemi echt ingevuld als een spin in het web. Ik mag mij met veel verschillende dingen bezig houden.

Ik ben moeder van drie kinderen en kan ik er erg van genieten om met hen spelletjes te doen, gekke schilderijtjes te maken en gewoon samen te zijn. Sinds enkele maanden probeer ik mijn conditie te verbeteren op de racefiets. Hoewel dat zeker nog niet vanzelf gaat, vind ik dit wel erg leuk. Als het weer het toelaat, ben ik geregeld op de zeilboot te vinden om uit te waaien op de Friese meren.

Ik kijk er naar uit om mijn collega’s nog beter te leren kennen en samen mooie resultaten te behalen!