Geplaatst op 26/11/2021

Ben jij proactief, secuur en weet je van aanpakken? Wil jij bedragen aan een duurzamere wereld? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat ga je bij ons doen?

We kunnen je sowieso één ding beloven; geen dag is hetzelfde. Als spin in het web werk je voor en met verschillende collega’s en zorg je ervoor dat iedereen effectief kan werken en ontzorgd wordt.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten via de telefoon, mail en op kantoor. Door jouw enthousiasme en pro-actieve houding hebben klanten en collega’s graag contact met je. Ook ben je een kei in het agendabeheer van de directie en zorg je ervoor dat alles zo goed mogelijk op elkaar is afgestemd. Collega’s met vragen help je graag uit de brand, maar je verliest hierbij je eigen taken niet uit het oog. Verder zorg je er met jouw facilitaire taken voor dat het kantoor er spic en span uitziet.

In deze dynamische rol en omgeving creëer je ook graag overzicht, zowel in de administratie als in de planning. Je houdt ervan om zaken af te ronden en resultaten te zien, maar krijgt ook energie van de weg ernaartoe. Tijdens alle dagelijkse (spoed)werkzaamheden verlies jij het grotere geheel niet uit het oog. Samen met je collega’s naar een deadline werken vind jij dan ook geweldig. Ook voor het oppakken van algemene taken rondom de personeelsadministratie draai jij je hand niet om.

Maar naast jouw werkpakket draag je natuurlijk ook bij aan de goede sfeer. Een goede dosis humor is daarbij belangrijk, want daar kan je nooit genoeg van hebben in een team!

Wie zijn wij?

Enablemi is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van duurzame (innovatie-)projecten. Samen met onze klanten dragen we bij aan hun duurzaamheidsambities en de Sustainable Development Goals. Voor een succesvolle projectrealisatie heeft de klant geld nodig. Daarom organiseren we financiering, zoals subsidies en innovatiekredieten. We werken voor en samen met uiteenlopende organisaties, zoals mkb-bedrijven, startups, kennisinstellingen en overheden.

We zijn een jong, professioneel en groeiend team. Onze bedrijfscultuur laat zich het beste omschrijven als open, ondernemend, nuchter en hands-on. Als transitieversnellers zijn we leergierig, nieuwsgierig en worden we graag intellectueel uitgedaagd. We geloven in de kracht van samenwerken, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring op administratief/secretarieel gebied (ervaring met agendabeheer is een vereiste)
 • Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden in woord en geschrift (NL en ENG)
 • Je bent handig met MS Office (en het CRM-systeem Simplicate)
 • Je bent proactief, analytisch, energiek en denkt in oplossingen
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uren per week, verspreid over 5 dagen

Wat bieden wij?

 • De kans om een concrete bijdrage te leveren aan de duurzaamheidstransitie
 • Uitdagende opdrachten voor gerenommeerde opdrachtgevers
 • Aandacht voor je persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Leuke collega’s en een goede sfeer
 • Prima arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan contact op met Saskia Frost via +31(0)6 573 44 256

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld