Vandaag was onze laatste werkdag op de Friesestraatweg. We weten dat we gaan verhuizen, maar we beseffen het soms nog niet helemaal. Dit kantoor, waar we zoveel herinneringen hebben gemaakt met z’n allen, is straks niet meer ons zakelijke thuis.

We zijn gegroeid in dit kantoor: steeds een kamertje erbij. Ook ons team heeft hier een groei doorgemaakt: collega’s namen afscheid, maar er kwamen meer nieuwe collega’s voor terug. In deze ruimte hebben we oneindig vaak gelunchet, gelachen en geborreld met elkaar. We hebben er samen feestjes gevierd, tranen gelaten en bij stressvolle deadlines lange dagen gemaakt.

Het was de plek waar we onze laatste dag voor de thuiswerkperiode afscheid van elkaar namen, zonder te weten wat ons te wachten stond. De plek waar we weer terugkwamen met nieuwe collega’s en toch ook wel met het gevoel van thuiskomen.

Gelukkig mogen we met ons leuke team weer veel herinneringen maken en feestjes gaan vieren in ons nieuwe kantoor, wat hopelijk snel ons nieuwe zakelijke thuis wordt. Vanaf 27 september vind je ons op Zernikepark 12 in Groningen.

De koffie staat klaar, zien we je snel?