We zitten niet meer samen met elkaar in de kantine te lunchen, maar allemaal individueel achter onze computer. Om het gemis van dit moment van gezelligheid iets te verhelpen, hebben we voor alle collega’s een lunchpakket gemaakt. Met een Groninger Poffert, een broodplank met persoonlijke boodschap en een Enablemi-placemat, met foto’s en berichten die deze afgelopen periode karakteriseren.

Want deze bijzondere periode van thuiswerken, videocalls en virtuele borrels wilden we vastleggen, om later op terug te kunnen kijken. Met een glimlach; natuurlijk niet vanwege de nare gevolgen van het Corona-virus, maar door de wilskracht waarmee wij samen als team deze periode voor ons ook tot iets moois hebben kunnen maken.

Samen hebben we elkaar gesteund en de grootste lol gehad. We hebben successen gevierd en nieuwe inzichten opgedaan. We hebben samengewerkt op afstand en elkaar door moeilijke momenten heen geholpen. Want zoals elke periode, kende ook deze Corona-periode pieken en dalen. Het blijft bijzonder om te zien hoe hecht ons team is, ook als we niet bij elkaar zitten op kantoor.

Dus collega’s: bedankt voor alles en op naar nog meer mooie momenten samen!