Aan het eind van 2019 heeft Enablemi een groei doorgemaakt in het team door de komst van twee nieuwe medewerkers: Lysanne de Boer en Kevin Verlinden. Beide stellen zich hieronder even voor.

Lysanne de Boer

Ik ben Lysanne, 25 jaar, en een geboren en getogen Leeuwarder. Na mijn studie ‘Small Business & Retail Management’ aan Stenden Hogeschool heb ik een jaar in de fysieke winkels gewerkt, om daarna toch te wisselen naar een kantoorbaan.

Door de kracht van social media ben ik in contact gekomen met Enablemi, waar ik sinds twee maanden als officemanager de vliegende keep van het bedrijf ben. Ik heb een diversiteit aan werkzaamheden, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Zo ben ik onder andere bezig met agendabeheer, facilitaire zaken en marketing & communicatie. De combinatie van creatief bezig zijn en het regelen past het best bij mij, daarom zit ik hier helemaal op mijn plek.

De dynamiek van het team en het bedrijf zorgt voor veel mogelijkheden en een gezellig sfeer. Iedereen versterkt elkaar en helpt elkaar verder, waardoor er veel te leren valt. Het voelde meteen vanaf het begin alsof de tijd voorbij vloog en ik hier al maanden aan het werk was. Ik heb me onder meer bezig gehouden met het optimaliseren en ordenen van de software, het maken van marketinguitingen en de interne herinrichting.

In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk bij verschillende organisaties en luister ik graag muziek: online, offline en live. Wandelen, (race)fietsen en kanoën zijn activiteiten waarbij ik mijn hoofd leeg maak. Ik ben een liefhebber van de Limburgse hoofdstad, de Amsterdamse grachten en de Zeeuwse kust.

Het was een mooi en leerzaam eind van 2019, laten we dit voortzetten in 2020!

 

Kevin Verlinden

Mijn naam is Kevin, 25 lentes jong en sinds kort woonachtig in Groningen. Van oorsprong een echte Limburger, voor de studie verhuisd naar Wageningen om vervolgens nog een stukje noordelijker te trekken.

Na mijn studie Voeding & Gezondheid ben ik gaan samenwonen in Groningen en op zoek gegaan naar een uitdagende baan waarin ik iedere dag meer leer. Zodoende ben ik bij Enablemi uitgekomen en werk ik nu dagelijks met een geweldig team. Als innovatieversneller ben ik dagelijks op zoek naar mogelijkheden om bedrijven en start-ups te helpen om hun innovaties sneller naar de markt te brengen. Hierbij ben ik graag bezig met projecten in de health sector. De communicatie met collega’s is direct, wat zorgt voor snel en secuur werk. Daarnaast is er veel samenhorigheid, wat een hele prettige sfeer creëert.

In mijn vrije tijd klus ik graag in huis, knutsel aan computers en luister ik graag naar een deuntje op de klassieke platenspeler. Daarnaast kun je me, als het even meezit, in de sportschool vinden.

Mijn eerste vier weken zitten erop. Het is voorbij gevlogen en tegelijkertijd voelt het alsof ik hier al langer aan het werk ben. Tijdens mijn eerste werkdag ging ik meteen naar Zwolle voor een meeting over een nieuw project en heb ik gezien wat er vroeg in het project speelt. Vervolgens mocht ik direct bezig gaan met het helpen van een aantal bedrijven met de financiering en ontwikkeling van hun innovatie. Hierbij werd ik bijgestaan door alle collega’s met mogelijke vragen die ik had, om zo tot een uitstekend projectplan te komen. Als klap op de vuurpijl was de week voor Kerst ook nog een drukke week. Hierbij werd het ook weer duidelijk hoe belangrijk het is om als team goed te communiceren met elkaar, zodat je met z’n allen een sterk project neerzet.

Door de omgang met het team lijkt het alsof ik hier al een langere tijd werk. Het voelt echt als een groep die elkaar goed aanvoelt en aanvult. Hierdoor worden de competenties van iedereen optimaal benut, om tot het maximale resultaat te komen.

Ik hoop dat dit een mooie start is van 2020 en dat de rest van het jaar zo leerzaam en succesvol als december 2019 mag zijn!