Collega’s, je zag ze vaker dan familie en vrienden. Samen bracht je je dagen door op kantoor; geconcentreerd aan het werk, tijdens koffiemomentjes, de lunch en in vergaderingen. Momenteel zitten we allemaal thuis, alleen. Door te bellen, mailen of virtuele teammeetings blijf je met elkaar in contact. Ineens zie je elkaar minder en niet in real life. Toch blijven je collega’s de belangrijkste mensen tijdens je werk; op kantoor, maar ook thuis. Dit zijn de mensen met wie je successen viert en van gemaakte fouten leert. Je maakt een ontwikkeling mee, als team en individueel. Je motiveert, helpt en inspireert elkaar, maar durft elkaar ook tegen te spreken.

Juist in deze thuiswerktijd is de volgende quote extra relevant: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Samen krijg je nieuwe inzichten, samen leer je van elkaar, samen is gezelliger. Nu op een virtuele manier, later weer met elkaar op kantoor. Want juist nu we alleen zijn, waarderen we het samen zijn straks nog meer.

Vergeet niet je waardering naar je collega’s te blijven uitspreken; voor hun werk, hulp en resultaten, maar ook voor jullie band en gesprekken. Blijf met elkaar in contact, want we’re only one call away.