HIEP, HIEP, HOERA: TIJD VOOR FEEST!

Tien jaar geleden zag Enablemi het levenslicht: nieuwsgierig, draadkrachtig en vol energie om een bijdrage te leveren aan een betere samenleving. Klaar om avonturen te beleven; en die zijn er zeker weten geweest. Niet op twee handen te tellen, zelfs niet op onze 26 handen. Want waar Enablemi als duo begon, zijn we inmiddels groter dan een elftal. Dertien mannen en vrouwen sterk.

Naast onze bijdrages aan de transities naar een betere en gezondere wereld, hebben we zelf ook vele veranderingen doorgemaakt. Groningen bleef onze standplaats, maar we hebben al meerdere kantoren “bewoond”. Telkens creëerden we nieuw thuis en groeiden we weer uit ons jasje. Buren kwamen en gingen, net als onze eigen collega’s. Van pientere doorpakkers werden we heldere innovatieversnellers, maar onze noordelijke nuchterheid bleef: niet lullen, maar poetsen.

Iets wat ook gelijk bleef, is onze passie om te verbinden en samen te werken. Alleen ga je sneller, samen kom je verder: daar geloven wij in. Daarom zijn we dankbaar voor de innovatieve bedrijven, kennisinstellingen en overheden met wie we inspirerende projecten hebben mogen ontwikkelen. Stuk voor stuk met een duurzaamheidsambitie, maar ieder met haar eigen specialisme. Alleen, maar toch samen.

10 jaar Enablemi: we kunnen er wel een boek over schrijven. Natuurlijk met een open einde, want ons verhaal is nog lang niet afgelopen. De wereld heeft ons nodig en wij de wereld. Dus op naar de 15 jaar!