Veel mensen zijn al bekend met de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Wij zien dagelijks dat mensen en organisaties vaak goede en innovatieve ideeën hebben die kunnen bijdragen aan één of meerdere van deze doelen. Maar van idee naar duurzame en impactvolle innovatie komen vindt men vaak een lastig proces. Dat is precies waar wij goed in zijn: duurzame en innovatieve ideeën tot concrete projecten ontwikkelen, waarmee de innovatie naar de markt wordt gebracht.

Een goed begin is het halve werk, daarom is deze eerste fase van groot belang in de projectontwikkeling. De invulling van deze fase kan echter verschillend zijn per klant. Zo kunnen we een activiteit van de organisatie of een projectidee als uitgangspunt nemen en hiervoor een subsidiescan uitvoeren. Binnen deze scan matchen we interessante, relevante subsidieregelingen aan de activiteit of het idee.

Maar we kunnen ook als sparringspartner fungeren om samen het idee uit te bouwen naar projectcontouren. Zo creëren we een geraamte, dat in de volgende fases ingevuld kan worden.

Binnen deze fase is de toekomstige of eerste klant van belang. Zij zijn namelijk de early adaptors, die het vliegwiel in beweging brengen. Daarom zijn wij actief op zoek naar hun deelname.